Αρχική Σελίδα

RFM Cold Rolling Forming Machinery Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

μπορούμε να κατασκευάσουμε περιέχουμε: μηχανή φύλλων υλικού κατασκευής σκεπής, μηχανή purlin του CZ, ελαφριά μηχανή μετρητών χάλυβα, μηχανή αποτύπωσης σε ανάγλυφο μετάλλων, σύστημα πορτών που διαμορφώνουν τη μηχανή, μηχανή ανώτατων συστημάτων, μηχανή συγκόλλησης σωλήνων, σχισμή και περικοπή στις μηχανές μήκους, μηχανές συστημάτων ραφιών, decking μηχανή πατωμάτων, ντυμένη πέτρα μηχανή φύλλων υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα όπως τόσο επάνω. Η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ελέγχου ISO9001, ευρωπαϊκή πιστοποίηση ασφάλειας CE, βορειοαμερικανική ηλεκτρική πιστοποίηση CAS, και πρέπει χρόνος να ενσταλάξει της έννοιας «είναι χρήματα, η ποιότητα είναι ζωή, ο πελάτης είναι ο βασιλιάς» στο μυαλό κάθε υπαλλήλων. Ελέγχουμε αυστηρά την ποιότητα βελτιώνοντας την αποδοτικότητα παραγωγής και κονταίνοντας το χρόνο παράδοσης. Όλες οι μηχανές που παράγονται από μας την πλήρη δοκιμή γραμμών ανάγκης πρίν αφήνουμε το εργοστάσιο, δεν στέλνουμε ποτέ τον προβληματικό εξοπλισμό στους πελάτες. Έχουμε την πλήρη εμπειρία της εξαγωγής και ξέρουμε καλά για τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών και από τις αναπτυσσόμενες χώρες και από τις αναπτυγμένες χώρες, υποβάλαμε πολλές ικανοποιητικές προτάσεις μηχανών στους πελάτες εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Σήμερα οι μηχανές μας έχουν εξαχθεί ήδη σε περισσότερες από 150 χώρες και καθιερώσαμε τη μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεταιριστική σχέση με τους πελάτες μας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας


Καθιερωμένο το 1996, το εργοστάσιο μηχανημάτων ZTRFM είναι πεπειραμένος κατασκευαστής του μετάλλου διαμορφώνοντας τα μηχανήματα με το ποιοτικό σύστημα του ISO. Το τμήμα Ε&Α μας επανδρώνεται με τους ανώτερους μηχανικούς που έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στο μέταλλο που διαμορφώνει τη βιομηχανία μηχανών, έτσι είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους πελάτες με τον επαγγελματικούς σχεδιασμό και τη λύση.

Είμαστε «πηγή όλος--σπιτιών» – από την πρώτη ύλη στην τελική μεγάλης ακρίβειας μηχανή διαμόρφωσης. Το σχεδιάζοντας κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με CNC τους γυρίζω-τόρνους, την αλέθοντας μηχανή για τον άξονα κυλίνδρων, τη βαριά πλανίζοντας μηχανή, κ.λπ., οι οποίοι επιτρέπουν σε μας για να ολοκληρώσουν την πλειοψηφία των διαδικασιών επεξεργασίας μας επιτόπιων. Έτσι μπορούμε καλύτερα να ελέγξουμε την ποιότητα μηχανών και το χρόνο παράδοσης των μηχανών.

Η σειρά προϊόντων μας: γραμμή παραγωγής επιτροπής σάντουιτς, κεραμίδι στεγών που διαμορφώνουν τη μηχανή, επένδυση που διαμορφώνουν τη μηχανή, μέταλλο που διαμορφώνοντας τις μηχανές, κ.λπ. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις σπείρες χάλυβα, EPS επιτροπές σάντουιτς, PU επιτροπές σάντουιτς για να ταιριάξουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των σφαιρικών πελατών μας.

Κίνα RFM Cold Rolling Forming Machinery Εταιρικό Προφίλ 0

RFM Cold Rolling Forming Machinery RFM Cold Rolling Forming Machinery RFM Cold Rolling Forming Machinery
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : ZTRFM

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-6000.0000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα RFM Cold Rolling Forming Machinery Πιστοποιήσεις Κίνα RFM Cold Rolling Forming Machinery Πιστοποιήσεις Κίνα RFM Cold Rolling Forming Machinery Πιστοποιήσεις Κίνα RFM Cold Rolling Forming Machinery Πιστοποιήσεις