Αρχική Σελίδα

RFM Cold Rolling Forming Machinery Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα RFM Cold Rolling Forming Machinery Πιστοποιήσεις
Κίνα RFM Cold Rolling Forming Machinery Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μηχανή και αγαθό καλής ποιότητας μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων. Για τη μηχανή purline του CZ, είναι πλήρως αυτόματο και η μηχανή έχει λειτουργήσει για περισσότερο από 1 yeat, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

—— Zaber

Μηχανή αποτύπωσης σε ανάγλυφο μετάλλων

—— Manjula από Ινδό

ο καλός βερνικωμένος ρόλος κεραμιδιών που διαμορφώνει τη μηχανή όχι μόνο στην ποιότητα πρέπει να συνεργαστεί πάνω από 3 έτη

—— mujahid πασάς

Συμπαθώ την υπηρεσία, πολύ γρήγορη απάντηση, επαγγελματική εργασία. Aret Τουρκία

—— Armin Muratovic

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Είμαστε κατασκευή professinal του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή, το βερνικωμένο κεραμίδι διαμορφώνοντας τη μηχανή, το ζαρωμένο κεραμίδι διαμορφώνοντας τη μηχανή, τη μηχανή purlin C/Z/U, τη μηχανή κορυφογραμμών ΚΑΠ, την επιτροπή σάντουιτς που παράγουν τη γραμμή, και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό όπως η τέμνουσα μηχανή, η κάμπτοντας μηχανή, decoiler και ο στοιβαχτής. Πολύς ρόλος που διαμορφώνει τις μηχανές έχει στη Ρωσία, την Αυστραλία, το Σουρινάμ, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, Βόρεια Κορέα, το Καζακστάν, κ.λπ. Σε αυτά τα έτη. Πρέπει να πάμε στη διεθνή αγορά.
  Το εργοστάσιό μας παίρνει τη διοικητική αρχή «κορυφαία ποιότητα, πίστωση που βασίζεται». Καταβάλλουμε προσπάθειες να βελτιώσουμε την τεχνολογία προϊόντων, να επιταχύνει το ρυθμό της ανανέωσης υποτιμήστε, ποιότητα, καινοτομία, ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος για τους πελάτες για να παρέχετε τα ικανοποιητικές προϊόντα και τις υπηρεσίες.
  Είμαστε μια καλή επαγγελματική κατασκευή στο cangzhou. Παρέχουμε το υψηλό τεχνικό desgin και την καλύτερη υπηρεσία για το χονδρέμπορο, την εμπορική επιχείρηση και τον τελικό χρήστη. Έχουμε το πλεονέκτημα τα νέα προϊόντα, μετά από το μηχανικό πώλησης διαθέσιμο για στο εξωτερικό,
  Η τιμή μας δεν είναι χαμηλότερη αλλά η πολύτιμη για τον πελάτη, ο σκοπός μας είναι χρησιμοποίηση πελατών βοήθειας για να μην κοστισμένος για να πάρει το υψηλότερο κέρδος.

  Εδώ είναι το εργοστάσιο που παρουσιάζει από το ακόλουθο βίντεο:

   

 • OEM / ODM

  Ειδικευτήκαμε στην κατασκευή του ρόλου διαμορφώνοντας τη μηχανή, το βερνικωμένο κεραμίδι διαμορφώνοντας τη μηχανή, το ζαρωμένο κεραμίδι διαμορφώνοντας τη μηχανή, τη μηχανή purlin C/Z/U, τη μηχανή κορυφογραμμών ΚΑΠ, την επιτροπή σάντουιτς παράγοντας τη γραμμή, και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό όπως η τέμνουσα μηχανή, η κάμπτοντας μηχανή, decoiler και ο στοιβαχτής. Πολύς ρόλος που διαμορφώνει τις μηχανές έχει στη Ρωσία, την Αυστραλία, το Σουρινάμ, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, Βόρεια Κορέα, το Καζακστάν, κ.λπ. Σε αυτά τα έτη. Πρέπει να πάμε στη διεθνή αγορά.


  Το εργοστάσιό μας παίρνει τη διοικητική αρχή «κορυφαία ποιότητα, πίστωση που βασίζεται». Καταβάλλουμε προσπάθειες να βελτιώσουμε την τεχνολογία προϊόντων, να επιταχύνει το ρυθμό της ανανέωσης υποτιμήστε, ποιότητα, καινοτομία, ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος για τους πελάτες για να παρέχετε τα ικανοποιητικές προϊόντα και τις υπηρεσίες.

   

 • Ε & Α

  a. ZTRFM έχει περισσότερο από 20 έτη εργασιακής πείρας και έχει την επαγγελματική ομάδα μηχανικών, μπορούμε να σχεδιάσουμε τη μηχανή πλήρως σύμφωνα με τα requirments πελατών.

   

  Β. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής θα εξετάσουμε πλήρως τα requirments πελατών και το durablity μηχανών.

   

  Γ. Κατά περιόδους θα αναπτύξουμε κάποιο νέο σχέδιο χορηγώντας τη ζήτηση στην αγορά.

   

  Δ. Και θα ενημερώσουμε τη νέα τεχνολογία στο improce η ταχύτητα παραγωγής και εύκολος της λειτουργίας.

   

   

  Για τις εξελίξεις servide:

   

  Γ. Εάν οι αγοραστές επισκέπτονται το εργοστάσιό μας και ελέγξουν τη μηχανή, θα σας διδάξουμε πώς να εγκαταστήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τη μηχανή, και εκπαιδεύουμε επίσης τους εργαζομένους σας/τεχνικός πρόσωπο με πρόσωπο.

  b. Χωρίς επίσκεψη, θα σας στείλουμε το εγχειρίδιο χρηστών και το βίντεο για να σας διδάξουμε για να εγκαταστήσουμε και να λειτουργήσουμε.
  γ. Εάν ο αγοραστής χρειάζεται τον τεχνικό μας για να πάει στο τοπικό εργοστάσιό σας, παρακαλώ τακτοποιήστε την τροφή και την κατοικία και άλλα απαραίτητα πράγματα.

  RFM Cold Rolling Forming Machinery γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
RFM Cold Rolling Forming Machinery

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Amerilia cui

Τηλ.:: 008615127755788

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)